© Sweet Ideas

obiecte promotionale

Bomboane personalizate - materiale promotionale - dulciuri personalizate


De ce promotionale dulci?

O bombonica personalizata iti ofera un moment de placere si, chiar daca nu o pastrezi acasa, pe birou sau in geanta unde sa o ai mereu in vedere, o pastrezi in suflet. Iti vei aminti cu drag de cel care ti-a oferit o clipa dulce, un moment de rasfat.

Asa ca, daca vrei sa creezi o legatura speciala intre tine si clientii sau colaboratorii tai, promotionalele dulci ar putea fi cea mai potrivita alegere.

Cum pot fi personalizate?

Varianta clasica este aceea de a personaliza, cu logo sau mesaje, ambalajul dulciurilor — cutia, punguta sau folia protectoare — dar, pentru un plus de efect, o serie de produse iti ofera posibilitatea unei "personalizari comestibile".

Astfel, pot fi produse special pentru tine figurine de ciocolata, tablete de ciocolata cu logo in relief sau cu logo imprimat cu coloranti alimentari, acadele cu logo de zahar sau figurine acadea.

Sweet Ideas

Sweet Ideas reprezinta latura specializata in bunatati a Chilli Ideas® — furnizorul tau de obiecte promotionale personalizate.

Dulciurile personalizate pe care ti le punem la dispozitie sunt create de producatori europeni consacrati, cu zeci de ani de experienta in domeniul bunatatilor si al publicitatii dulci.

Calitatea acestor produse a fost atestata de-a lungul timpului prin certificari si chiar premii primite la concursurile si targurile de profil.